WhatsApp Beta Windows Sürümü İçin Emoji Kısayolları Eklendi

WhatsApp, Windows 11 ile daha uyumlu bir Evrensel Windows Platformu (UWP) uygulaması olarak oluşturulmuş yeni bir Windows masaüstü beta …

WhatsApp Beta Windows Sürümü İçin Emoji Kısayolları Eklendi
  • Teknoloji
  • 17 Şubat 2022 20:48 | Son Güncellenme: 18 Şubat 2022 10:33
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

WhatsApp, Windows 11 ile daha uyumlu bir Evrensel Windows Platformu (UWP) uygulaması olarak oluşturulmuş yeni bir Windows masaüstü beta uygulamasını geçen yılın sonlarına doğru piyasaya sürmüştü. Uygulamanın geliştirilmesi devam etti ve şimdi emojiler için faydalı bir özellik geldi.

Tüm platformlarda WhatsApp için geliştirilmekte olan yeni özellikler hakkında sık sık rapor veren WABetaInfo, UWP uygulamasının 2.2206.1.0 sürümünün emoji kısayolları içerdiğini paylaştı. Emojiler, halihazırda kullanıcılar tarafından WhatsApp Beta Windows uygulamasında kullanılabiliyor. Ancak yenilik, ön eki iki nokta üst üste olan bir emojinin adını yazmaya olanak tanıyor ve öneriler, yazılan yerin yukarısında kayan bir araç çubuğunda görünüyor. Örneğin, el sallama emojisine erişmek için kullanıcıların “:hello:” yazması yeterli oluyor.

Bu işlevsellik, bir süredir eski WhatsApp masaüstü uygulamasında mevcuttu. Ancak modern UWP sürümünde bulunmuyordu. Slack, Discord ve diğer mesajlaşma servislerinde yıllardır mevcut olan emoji kısayollarına benzeyen yenilik şimdi UWP sürümü için de mevcut hale getirildi. WhatsApp Beta uygulamasına, Microsoft Store üzerinden ücretsiz erişilebiliyor.

Son olarak WhatsApp’ın, bu ayın başlarında uygulamaya karanlık mod eklediğini ve çeşitli hataları düzelterek uygulama üzerinde çalıştığını belirtelim.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ