Vizesiz bayram turları için son günler!

Vizesiz gidilen ülkeler ve tatil turları, vizesiz tatil fırsatları, yurtdışına vizesiz tatil fırsatları, Vizesiz bayram turları

Vizesiz bayram turları için son günler!
Reklam
Bu Haberi Paylaş:
Vizesiz gidilen ülkeler

Bayram tatilini planladınız mı yoksa son dakikaya mı kaldınız? Merak etmeyin, vizesiz gidebileceğiniz ülkelerle keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Vizesiz bayram turları için son biletleri hemen araştırıp almanızda fayda var.

Önümüzde 9 günlük bayram tatili var, bunu en iyi şekilde değerlendirip yorgunluk ve stresten kurtulabilirsiniz. Elbette tatil öncesinde vize işlemleriyle uğraşmamak, daha başlarken kendinizi dinç ve iyi hissetmenizi sağlar.

Saraybosna ile tarih turu

Osmanlı mimarisinin en güzel eserlerinin yer aldığı tarihi sokakları ve yeşilin her tonunu ziyaretçilerine sunan doğasıyla Saraybosna, öne çıkan alternatifler arasında yer alıyor.

saraybosna

Üsküp ile geçmişten günümüze

Balkanların şirin şehri Üsküp, Roma ve Osmanlı dönemine ait yapılarıyla keyifli zaman geçirmek isteyenleri beklerken, Ohrid Gölü manzarasıyla ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Beyrut ile bayram ruhu

Osmanlı, Emevi ve Roma kültürlerinin kalıntılarıyla adeta bir kültür mozaiği olan Lübnan’ın mistik şehri Beyrut ise bayram tatili için farklı bir alternatif isteyenlerin tercihi oluyor.

lubnan-tatil

Prontotour fiyatlarını değerlendirebilirsiniz

Prontotour, değişik kültürleri tanımak, farklı coğrafyalar keşfetmek isteyenlere dünyanın kapılarını açıyor. Saraybosna turu 399 €’dan, Üsküp-Ohrid turu 369 €’dan ve Beyrut turu 499 €’dan başlayan fiyatlarla seyahat tutkunlarını bekliyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ