Ünlü isimler tatilde! Bodrum, Çeşme ve Marmaris’ten renkli kareler

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme ve Marmaris’te atan …

Ünlü isimler tatilde! Bodrum, Çeşme ve Marmaris’ten renkli kareler
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme ve Marmaris’te atan ünlü isimlerin keyifli anları objektiflere yansıdı. Rojda Demirer, İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Hanım Çeşme sahillerinde boy gösterirken; İlayda İldir, Hatice Şendil, Bodrum’da, Pelin ve Anıl Altan ise Marmaris’te görüntülendi.

EVİLİLİK SORULARINA CEVAP YOK

İlayda İldir, önceki akşam sevgilisi Alican Okumuş ile birlikte Bodrum Türkbükü‘ndeki Müdana Restaurant’ta görüntülendi. Yakın arkadaşı olan işletmeci Mehmet Uğur Deveci’yi ziyarete gelen İlayda İldir ve sevgilisi Alican Okumuş, birlikte akşam yemeği yiyerek sohbet ettiler. Mekan çıkışında gazetecilere poz veren güzel oyuncu, evlilik ile ilgili sorulara ise cevap vermedi.

SET ARASI KIZLARLA TATİL

Pelin Akil ve Anıl Altan, çocuklarıyla beraber Marmaris Bozburun’da tatil molası verdi. Akil ve Altan çifti, yoğun set dönemi ardından ikiz kızları Alin ve Lina ile aile yat tatili yaptı. Sosyal medyada paylaştıkları tatil fotoğrafları yüz binlerce beğeni alan çift, yaklaşık on gün süren keyifli tatil anlarını fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Kızları ile birlikte gündüz denizin tadını çıkaran Pelin Akil ve Anıl Altan, akşamları ise sahile yanaşıp hep birlikte aile yemeği yediler.

SAHİLDE SOHBET

Bir süredir Çeşme Boyalık’ta tatilde olan Rojda Demirer önceki gün görüntülendi. Sahile inen Demirer deniz kenarında oturup arkadaşları ile sohbet etti. İlerleyen saatlerde üşüdüğü için havluyla sarılan ünlü oyuncu, daha sonra da eşyaları toparlayıp sahilden ayrıldı.

ÖPMELERE DOYAMADI

 2017 yılında çocukları Can’ı kucağına alan Hatice Şendil ve oyunculuğu bırakıp yapımcılığa soyunan eşi Burak Sağyaşar önceki gün Bodrum’da çıktıkları aile tatilinde görüntülendi. Bodrum Torba’da bir koya demirleyen çiftin yanlarında çocukları Can da vardı . Anne Şendil önce Can’a yemeğini yedirdi. Daha sonra kendi elleriyle teknedeki misafirlere meyve servisi yaptı. Bir elindeki muz bir elindeki kavun ile Hatice Şendil fit vücudunun sırrını verdi. Meyve keyfinden sonra Şendil telefonu eşi Burak Sağyaşar’a vererek fotoğraflarını çekmesini istedi. Eşine birbirinden güzel pozlar veren Şendil fotoğrafları beğenmeyince “Aşkım düzgün çek“ diyerek tekrar poz verdi.

“BEN BÜYÜK BALIĞIM SİZİ YİYECEĞİM”

Çocukları Can’ı yanlarına alıp teknenin arkasına doğru yönelen çift denize atlamak için hazırlık yaptı. Burak Sağyaşar daha fazla dayanamayıp kendini Bodrum’un serin sularına bıraktı. Yüzmeyi yeni öğrenmeye başlayan Can için anne ve babası seferber oldu. Çocukları Can’ın yüzmeyi öğrenebilmesi için anne ve babası sürekli ona tüyolar verdi. Can “Ben büyük balığım, sizi yiyeceğim” diyerek anne ve babasına takıldı. Etrafa sürekli gülücükler saçan Can bir ara babasına su atmayı da ihmal etmedi. Hatice Şendil, Can’ın bu sempatik tavırları sonrasında oğlunu öpmelere doyamadı. Bol bol yüzen, eğlenen ve keyifli vakit geçerin aile nazar değmesin dedirtti.

AİLECE TATİL

İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Hanım, kızı Yağmur ile birlikte Çeşme’de görüntülendiler. Önceki gün Yuzu Beach’e ailece giden Ayayadınlar iskelede güneşlendile. Sohbet edip zaman geçiren Ayaydın, eşi ve kızı ile daha sonra restorana kısmına geçerek yemek yedi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ