‘Üç Kız Kardeş’te Somer konakta kıyameti kopardı!

Kanal D’nin; yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, izleyicisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizinin 27 Aralık Salı günü yayınlanan 32’nci bölümünde neler oldu? İşte cevabı…

‘Üç Kız Kardeş’te Somer konakta kıyameti kopardı!
  • TV-Dizi
  • 28 Aralık 2022 18:48 | Son Güncellenme: 28 Aralık 2022 18:49
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Başrolünde Özgü Kaya ve Berker Güven’in yer aldığı Üç Kız Kardeş, 27 Aralık Salı akşamı ekranlara gelen 32’inci bölümü ile AB kategorisinde 4,98 reyting ve 12,82 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.

“BENİM ÇOCUĞUMU BİLE BİLE ATEŞE ATTIN” / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKAN VE SOMER ARASINDA BÜYÜK YÜZLEŞME!

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan yeni bölümde, Somer (Berker Güven) ve Türkan’ın (Özgü Kaya) yüzleşme sahnesi dikkat çekti. Mine’ye (Nazlı Senem Ünal) ulaşamayan Somer, Türkan’la da iplerini koparacak noktaya getirdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM…

Sevilay’ın (Ayça İnci) Korman Ailesi’nde boy göstermesi Özer’i (Tayfun Eraslan) iyice köşeye sıkıştırdı Türkan ile Somer’in yüzleşmesinin yaşandığı final anında Somer’in, davetsiz misafire kim olduğunu bilmeden kapıyı açması haftaya dizide çarpıcı gelişmeler yaşanacağının sinyallerini verdi.

“SEVİLAY SENİ HALA SEVİYORUM” / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜM TANITIMI İZLEYİCİYİ MERAKLANDIRDI

Somer ile Türkan arasındaki buzlar tamamen eriyor. Birbirine tutkulu bir aşk besleyen iki isim baş başa unutulmaz anlar yaşıyor. Öte yandan yılbaşı gecesi tek başına kalan Rüçhan, daha fazla dayanamayarak Nesrin ve Sadık’ın evine giderek diğerlerine katılıyor. Gördükleri karşısında şok olan Rüçhan Nesrin’in kollarında teselli arıyor.

DÖNÜŞ’ÜN KARARI FATİH’İ AĞLATTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

OYUNCU KADROSU

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamları Kanal D’de.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ