Tuğlu: Bu soruşturma bir Özcan Işıklar projesidir.

CHP Silivri Eski ilçe Başkanı Mümin Tuğlu, Özcan Işıklar ve Suna Göçengil’i kendi hakkında açılan soruşturmanın sorumlu olarak gösterdi.

Tuğlu: Bu soruşturma bir Özcan Işıklar projesidir.
  • Gündem / Manşet
  • 10 Temmuz 2019 20:27 | Son Güncellenme: 26 Temmuz 2019 20:19
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP Silivri Eski ilçe Başkanı Mümin Tuğlu, Özcan Işıklar ve Suna Göçengil’i kendi hakkında açılan soruşturmanın sorumlu olarak gösterdi.

Tuğlu, Silivri İlçe yönetiminin gereksiz bir ayrımcılık içinde olduğunu savunarak “Bu kişiler hiçbir parti suçu işlememişse bile, muhakkak bir parti suçu işlemişlerdir” tavrı içinde olduklarını söyledi.

“IŞIKLAR’IN ADAYLIĞINI PARTİ MECLİSİ DE ONAYLAMADI”
Kendisiyle birlikte 29 partilinin daha disiplin soruşturması açıldığını söyleyen Mümin Tuğlu, “Adaylık sürecinde CHP Genel Merkez yöneticilerine ‘Biz Silivri’de Özcan Işıklar ile seçim alamayız.’ diye mesaj attım. Bu suç ise Özcan Işıklar’ın adaylığını onaylamayıp, reddeden Parti Meclisi üyeleri de suç işlemişlerdir. Çünkü bu kişi ile seçim alınamayacağını onlar da görmüştü.” dedi.

TUĞLU: “BU SORUŞTURMA ÖZCAN IŞIKLAR PROJESİDİR”
Disiplin soruşturmasının bir Özcan Işıklar projesi olduğunu söyleyen Tuğlu, “Ancak şunu net ve açık olarak görüyorum ki, bu soruşturma bir Özcan Işıklar projesidir. İlçe Başkanı da halen onun sözünden çıkamadığı İçin uygulamaya konmuştur. “Kargadan korkan darı ekmez.” diye bir deyim vardır. Biz korkmadan partimizi başarısı İçin doğruları söylemeye devam edeceğiz.” dedi.

“GENÇ PARTİYE ÇALIŞTIĞINDA BİLE IŞIKLAR’I PARTİYE BEN GERİ ALDIRDIM”
Özcan Işıklar’ın, 2004 seçimlerinde CHP’de ayrılarak, Genç Parti’de Selami Değirmenci’nin seçim koordinasyonu ve para işlerini kovaladığını söyleyen Tuğlu “Sonrasında Silivri İlçe Başkanı olarak ‘Genel Merkez yöneticilerine ben kefilim, gidenlerin kaydını yapalım.’ diyerek, üye yapmıştım.” dedi.

“SUNA GÖÇENGİL’İ EVDE BULAŞIK YIKARKEN YÖNETİME ALDIM”
Suna Göçengil’i evinde bulaşık yıkarken yönetime aldığını söyleyen Mümin Tuğlu, “Senin Ali ile nikahını ben kıydım. Evinde bulaşık yıkarken, Suna gel, seni yönetim kuruluna alıyorum.” dedim.
Şimdi ikinize de soruyorum. Hiç mi vicdanınız sızlamadı.” dedi.

CHP Silivri Eski ilçe Başkanı Mümin Tuğlu, sosyal ağ üzerinden yaptığı paylaşım aynen şöyle;

“Her şey aklıma gelirdi de,35 yıl emek verdiğim, Partimin milletvekili hariç her kademesinde defalarca görev yapmış, Silivri’nin her köyünü, her mahallesini adım, adım gezmiş sıkmadık el bırakmamış bir parti neferi olarak Silivri İlçe Başkanı ve yönetimi tarafından 29 partilimle birlikte hakkımda disiplin soruşturması açılmıştır.
Suçumun ne olduğunu bilmiyorum. Her partili arkadaşıma yöneltilen suç isnadı aynı. Adaylık sürecinde CHP Genel Merkez yöneticilerine “Biz Silivri’de Özcan Işıklar ile seçim alamayız.” Diye mesaj attım.
Bu suç ise “Özcan Işıklar’ın adaylığını onaylamayıp, reddeden Parti Meclisi üyeleri de suç işlemişlerdir.”
Çünkü bu kişi ile seçim alınamayacağını onlar da görmüştü.
Ayrıca Genel Başkanımız Kırklareli Mitinginde “Her hafta yurtdışına giden, yılın yarısını yurtdışı gezilerinde geçiren, kumar oynuyorsa oy vermeyin.” demişti. Buna rağmen Genel Başkanımın sözünü dinlemeyip, partim diyerek oy verdim. Acaba burada mı suç işledim? Bilemiyorum.
Hani Akp Başkan yardımcısı, Büyükşehir oylarına itiraz ederken “Hiçbir şey olmamışsa bile, muhakkak bir şey olmuştur.” demişti.
Şimdi de Silivri İlçe yönetimi “Bu kişiler hiçbir parti suçu işlememişse bile, muhakkak bir parti suçu işlemişlerdir” tavrı içindedirler.
Ancak şunu net ve açık olarak görüyorum ki, bu soruşturma bir Özcan Işıklar projesidir. İlçe Başkanı da halen onun sözünden çıkamadığı İçin uygulamaya konmuştur.
“Kargadan korkan darı ekmez.” diye bir deyim vardır. Biz korkmadan partimizi başarısı İçin doğruları söylemeye devam edeceğiz.
Yazmadan geçemeyeceğim. Ey! Özcan Işıklar, 2004 seçimlerinde CHP’de ayrılarak, Genç Parti’de Selami Değirmenci’nin seçim koordinasyonu ve para işlerini kovalamıştın.
Sonrasında Silivri İlçe Başkanı olarak “Genel Merkez yöneticilerine ben kefilim, gidenlerin kaydını yapalım.” diyerek, üye yapmıştım.
Ey! Suna Göçengil ”Senin Ali ile nikahını ben kıydım. Evinde bulaşık yıkarken, Suna gel, seni yönetim kuruluna alıyorum.” dedim.
Şimdi ikinize de soruyorum. Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ