Sokak stili Denim parçalardan muhteşem geri dönüş!

Herkesin özlediği soğuk havalar iyiden iyiye bastırırken bir de üstüne yağmurlarla beraber artan sonbaharın etkisi denim parçaları çıkartmaya …

Sokak stili Denim parçalardan muhteşem geri dönüş!
  • Moda
  • 12 Eylül 2021 16:06
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Herkesin özlediği soğuk havalar iyiden iyiye bastırırken bir de üstüne yağmurlarla beraber artan sonbaharın etkisi denim parçaları çıkartmaya başladı. Özellikle 90’lı yılların en çok tercih edilen moda parçası olan denimlerin çıkışı sokak stillerini yeniden alevlendirdi. İşte sokak stili Denim parçalardan muhteşem geri dönüş!

Aşıyla beraber özlenen sonbahar ve kış akşamları 2 yıl sonra yeniden özgürce yaşanılabilecek. Bu da beraberinde neredeyse unutulan sokak stilini getirdi. 90’lı yılların en çok tercih edilen denim parçaları bu pandemi sürecinde yeniden hortladı. Soğuk havaların en çok tercih edilen denim parçaları; etek, pantolon, gömlek, ceketin yanı sıra ince kumaşla şallarda da kullanıldı. İçindeki özgür ruhu yansıtmak isteyen ve sokak stili hayranlarının çoğunun tercih ettiği kot parçalar beraber de kombin edilir. Bunun yanı sıra petrol mavisi, yeşil, sarı ve kahve gibi renkleriyle de bir araya gelerek, sonbahar kreaksiyonunun en havalı halini oluşturur.

HOOOPSTORE CEKET: 149,90 TL

HOOOPSTORE CEKET: 189,90 TL

HOOOPSTORE GÖMLEK: 189,90 TL

HOOOPSTORE GÖMLEK: 199,90 TL

Denim bakımından bütün markalar sıraya girerken ilk koleksiyon çıkışını Hooopstore yakaladı. Denimleri de renklendirerek vitrine koyan Hooopstore moda tutkunlarının önünü açtı. 

HOOOPSTORE CEKET: 149,90 TL

HOOOPSTORE PANTOLON: 139,90 TL

HOOOPSTORE PANTOLON: 64,90 TL

HOOOPSTORE PANTOLON: 139,90 TL

HOOOPSTORE PANTOLON: 139,90 TL

HOOOPSTORE PANTOLON: 139,90 TL

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ