Simge Sağın’dan Müstehcen Klip! Öyle Pozlar Verdi Ki İzleyen Afalladı! Bakın Klibe Ne Yaptılar?

Şarkıcı Simge Sağın Ne Güzel şarkısına çektiği kliple sosyal medyanın gündemine düştü. Klibinde çok fazla çık sahnelere yer veren Sağın, eleştiri …

Simge Sağın’dan Müstehcen Klip! Öyle Pozlar Verdi Ki İzleyen Afalladı! Bakın Klibe Ne Yaptılar?
  • Magazin
  • 22 Ağustos 2022 14:03 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2022 14:22
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Şarkıcı Simge Sağın Ne Güzel şarkısına çektiği kliple sosyal medyanın gündemine düştü. Klibinde çok fazla çık sahnelere yer veren Sağın, eleştiri yağmuruna tutuldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Sağın, engellendiğini söyleyerek bakın neler söyledi?

SİME SAĞIN’DAN MÜSTEHCEN KLİBİ İÇİN ÇARPICI AÇIKLAMA

Son dönemlerin en popüler şarkıcıları arasında yer alan Sime Sağın, son çektiği kliple yine gündeme oturdu. Klibinde açık sahnelerin yer alması bazı kesimleri rahatsız etti. Sağın, klibi için 100 erkek arasında seçim yapmıştı. Ne Güzel şarkısı için kamera karşısında çıkan Sağın, açık görüntülerin yer aldığı klibinin engellenmeye çalıştığını ifade etti.

100 BİN TL HARCADI

Güzel sanatçı dikkat çeken klibi için 100 erkek arasında seçim yapmış ve eleştiri alan görüntülerle eleştirilmişti. Klibini uygunsuz bulan bir kesim Sağın’ın klibini eleştirirken, Sağın’dan eleştirilere yönelik çarpıcı bir yorum geldi.


Klibinin birileri tarafından kaldırılması için hamlelerin olduğunu ifade eden Sağın, trend olan klibinin engellendiğini söyledi. Klipte Oliver Jacobs ile kamera karşısına çıkan şarkıcı çekimler için 100 bin TL harcadı.

KLİBİ KISA SÜREDE TRENDLERE GİRDİ

Kısa sürede trend şarkılar arasında giren şarkısı, görüntülerden dolayı sert tepkilere neden oldu. Klipte ateşli görüntülerin yer alması sonrası şikayet yağmuruna tutulu. Sağın, isim vermeden klibinin engellenmeye çalıştığını iddia etti.

Yayınladığı klipte erkek arkadaşı ile dolu dizgin aşk yaşadığını yansıtan Simge Sağın, açık seçik görüntüler sonrasında büyük eleştiri aldı. Klip görüntüleri ile şarkının önüne geçti. Yayınlandığı andan itibaren en çok izlenen klipler arasında girdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ