Silivri’de Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin açılışı yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Silivri’de yapımı tamamlanan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi …

Silivri’de Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin açılışı yapıldı
  • Güncel / Manşet
  • 27 Mart 2022 19:34 | Son Güncellenme: 27 Mart 2022 19:47
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Silivri’de yapımı tamamlanan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi.

İçerisinde kapalı yüzme havuzu, basketbol sahaları, tenis sahaları, kapalı spor salonu ve futbol sahalarının bulunduğu kompleks, 27 Mart günü saat 14.30’da düzenlenen törenle açıldı. 

Açılışa Naim Süleymanoğlu’nun yakınları da katıldı.

Bakan Kasapoğlu, Silivri’de yapımı tamamlanan Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışını yaptı. Programın açılış konuşmasını yapan Kasapoğlu,  “İstanbul’a spor yatırımlarımızla mühür vurmaya devam edeceğiz” dedi.

“Naim Süleymanoğlu, vatanına, değerlerine, sadakatle, muhabbetle, samimiyetle bağlıydı”

Naim Süleymanoğlu’nun dünya spor tarihinin en önemli isimlerinden biri olduğunu dile getiren Kasapoğlu, “Naim Süleymanoğlu’nun hayatı ‘bir şampiyon nasıl yetişir?’ sorusunun da cevabı aynı zamanda. İnanmak, çok çalışmak ve kazanmaya odaklanmak. Sevgili gençler, Naim Süleymanoğlu’nun adı sadece bu tesisin tabelasında kalmasın. Onun bu özelliklerini de aklınızın bir yerinde hep tutun. İnanın, çok çalışın ve kazanmaya odaklanın. Naim Süleymanoğlu, vatanına, değerlerine, sadakatle, muhabbetle, samimiyetle bağlıydı. Zor günlerden, yollardan geçti ama dünyaya iz bıraktı. Türk dünyasının ümidiydi” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmanın ardından Bakan Kasapoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve beraberindekiler, açılış kurdelesini kesti. Ardından Bakan Kasapoğlu, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ