Silivri’de Kapalı Yüzme Havuzu projesinin temeli atıldı.

Silivri Belediyesi “Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu” projesinin temeli atıldı.

Silivri’de Kapalı Yüzme Havuzu projesinin temeli atıldı.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İhale süreci tamamlanarak yapımına başlanılan “Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu” projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yeni Mahalle Mustafa Canbaz Sokak üzerinde bulunan inşaat alanında düzenlenen temel atma törenine Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Siyasi Parti Silivri İlçe Başkanları belediye meclis üyeleri, muhtarlar, spor kulüpleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Konuşmasında projeye katkıda bulunanlara teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bu yatırımları yaparken emeği geçenler var. Onlara teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
Yılmaz, müteahhit firmadan en kısa sürede tamamlanmasını isteyerek, yeni yıla yetiştirme sözü aldı.

Sosyal mesafe ve hijyen kuralları altında gerçekleştirilen temel atma töreninde, kurban kesimi ve dua edilmesinin ardından beton dökme butonuna basılarak temel atma işlemi gerçekleştirildi.

Program, proje alanının gezilmesi ve ikramların ardından sona erdi.

SİLİVRİ BELEDİYESİ YÜZME HAVUZU PROJESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ ŞU ŞEKİLDE;

İnşaat Alanı: 2400 m2

Proje Alanı : 1200 m2

Proje içerisinde; 1 adet 5 Kulvarlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 adet Çocuk ve Engelliler için Çırpınma Havuzu, 2 adet 150’şer metrekarelik Çok Amaçlı Salon, Park alanı ve 50 araç kapasiteli otopark.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ