Silivri Selimpaşa TOKİ kura çekimi hangi gün?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim” projesinde kura çekimleri için tarih belli oldu. İstanbul TOKİ kura çekimi ne zaman? 2023 İstanbul TOKİ kura çekimi hangi gün, saat kaçta yapılacak? TOKİ İstanbul kura çekimi tarihi belli mi?

Silivri Selimpaşa TOKİ kura çekimi hangi gün?
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

İstanbul‘da yapılacak 50 bin sosyal konutun kura çekimlerinin yapılacağı tarihi duyuruldu. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi ne zaman? 2023 İstanbul TOKİ kura çekimi hangi gün, saat kaçta yapılacak? TOKİ İstanbul kura çekimi tarihi belli mi?

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Çatalca ve Silivri’deki konutların kura çekimi 30 Mart’ta; Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ‘deki projelerin kura çekimi ise 1-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen kura çekimleri 6 Mart tarihinde Ankara’da başlayarak kalan diğer illerle devam etti. İstanbul’da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun kura çekimleri Tuzla’da başlayacak. 

19 NİSAN’A KADAR KURALAR TAMAMLANACAK

Kura çekimleri 16-29 Mart tarihleri arasında 20 bin 920 hak sahibi için Tuzla Belediyesi’nde gerçekleştirilecek. Çatalca ve Silivri’deki konutların kura çekimi 30 Mart’ta; Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ‘deki projelerin kura çekimi ise 1-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ