Rekor onlarda!

Birçok sanatçı, Kurban Bayramı’ndaki dokuz günlük tatilde sevenleriyle hasret giderecek. Sahne rekoru ise arife günü de dahil, beşer gün üst üste …

Rekor onlarda!
  • Magazin / Müzik
  • 17 Temmuz 2021 08:47 | Son Güncellenme: 17 Temmuz 2021 08:49
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Birçok sanatçı, Kurban Bayramı’ndaki dokuz günlük tatilde sevenleriyle hasret giderecek. Sahne rekoru ise arife günü de dahil, beşer gün üst üste performans sergileyecek olan Ebru Gündeş ve Simge’de olacak. Gündeş; 19-20-21 Temmuz’da Bodrum’da Günay Restaurant’ta, 22 Temmuz’da Sueno Hotel Beach Side’de, 23 Temmuz’da ise Sueno Hotel Deluxe Belek’te hayranlarıyla buluşacak. Simge ise, 19 Temmuz’da Şerefe Alaçatı’da, 20-21 Temmuz’da Marmaris Grand Yazıcı Otel’de, 22 Temmuz’da Didim Sensation Club’da, 23 Temmuz’da da Çınarcık Mawish Beach’te en sevilen şarkılarını seslendirecek. Sahne başına 70 bin TL ile 150 bin TL arasında kazanacak sanatçılar, bayramda nerede, sizler için derledik…

Funda Arar: ‘Gerisi Bende’ isimli çalışmasını geçtiğimiz hafta hayranlarıyla buluşturan Funda Arar, bayramda yerinde durmayacak. Sanatçı, 21 Temmuz’da Kıbrıs Nuh’un Gemisi Otel’de, 22 Temmuz’da Bodrum Günay Restaurant’ta, 23 Temmuz’da ise Marmaris Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleriyle bir araya gelecek.

Bilal Sonses: Son dönemin yükselen yıldızlarından Bilal Sonses, 20 Temmuz’da Kuzey Ege Kafası Akçay’da, 21 Temmuz’da Avşa Club Liatris’te, 22 Temmuz’da Jade Beach Kuşadası’nde ve 23 Temmuz’da Aramızda Kalsın Çeşme’de hayranlarıyla hasret giderecek.

Sakiler: Çalışmalarıyla adından söz ettiren Sakiler, 20 Temmuz’da Adana Jolly Joker’de, 21 Temmuz’da Sapanca Hotel Del Lago’da, 22 Temmuz’da Alaçatı Hayal Kahvesi’nde ve 23 Temmuz’da Yalova Tramvay Beach’te sahneye çıkacak.

Hande Yener: Türk pop müziğinin kraliçesi Hande Yener, 20 Temmuz’da KKTC Concorde Otel’de, 21 Temmuz’da da Çınarcık Mawish Beach’te dinleyicilerini müziğe doyuracak.

Merve Özbey: ‘Yerle Yeksan’ parçası, birkaç gün önce piyasaya çıkan Merve Özbey, 20 Temmuz’da Çeşme Şerefe Alaçatı’da, 21 Temmuz’da Balıkesir Amfi
Tiyatro Ayvalık’ta, 22 Temmuz’da Bodrum Pandemi Yalıkavak’da, 23 Temmuz’da da Barbunn Fethiye’de en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Aleyna Tilki: Yeni neslin yıldız isimlerinden Aleyna Tilki, 21 Temmuz’da Cahide Alaçatı’da Türkçe ve İngilizce eserlerini yorumlayacak.

Serkan Kaya: Arabesk müziğin başarılı ismi Serkan Kaya, 20 Temmuz’da Cahide Alaçatı’da, 22 Temmuz’da KKTC Concorde Otel Lefkoşa’da, 23 Temmuz’da da KKTC Concorde Otel Bafra’da gönülleri fethedecek.

İrem Derici: İrem Derici, en hareketli şarkılarını 21 Temmuz’da Afyon Atlı Spor Kulübü’ndeki sahnesinde hayranları için seslendirecek.

Hande Ünsal: Yaza hızlı giriş yapanlardan Hande Ünsal, 21 Temmuz’da Didim Sensation’da, ,22 Temmuz’da Marmaris Grand Yazıcı’da ve 23 Temmuz’da ise Avşa Arena’da hareketli şarkılarıyla coşturacak.

Gökhan Tepe: NG Sapanca ve NG Enjoy, 21 Temmuz’da Gökhan Tepe’yi sahnesinde ağırlayacak. Şarkıcı, 22 Temmuz’da da NG Afyon’da hayranlarıyla en sevilen şarkılarını seslendirecek. Otel, misafirlerine açık havada müzik şöleni deneyimi yaşatacak.

Deniz Seki: Pop müziğin güçlü isimlerinden Deniz Seki, bayramın ikinci günü Çeşme Hayal Kahvesi’nde sahne özlemini giderecek.

Volkan Konak: ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak, bayrama özel türkülerden oluşturduğu repertuvarıyla, 19 Temmuz’da Cahide Alaçatı’da, 21 Temmuz’da KKTC Elexus Otel’de ve 23 Temmuz’da ise Belarus Hilton Otel’de kulakların pasını silecek.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ