NIKE İLK HAMİLE GİYİM KOLEKSİYONUNU ÇIKARIYOR

Kadınların hayatında birçok farklı dönem var. Ergenlik çağında vücudun değişmesiyle başlayan ilk dönemde vücudunuza başlayan farklılıklar doğru …

NIKE İLK HAMİLE GİYİM KOLEKSİYONUNU ÇIKARIYOR
  • Moda
  • 3 Eylül 2020 10:56
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Kadınların hayatında birçok farklı dönem var. Ergenlik çağında vücudun değişmesiyle başlayan ilk dönemde vücudunuza başlayan farklılıklar doğru egzersiz sütyenini bulmayı zorlaştırabiliyor. İkinicisi önemli dönem ise hamilelik ve annelik… Kadın bedeninin gücünü ve direncini kanıtlayan hamilelik döneminde vücutta birçok değişimler ve rahatsızlıklar olabiliyor. Yeni bir insan üretme yetisine sahip olan kadın vücudu adeta bir tapınak! İşte tam da bu yüzden Nike, birçok kadının hayatlarındaki önemli olan hamilelik ve yeni annelik dönemi için bir spor giyim koleksiyonu tasarladı. 

Nike Hamile Giyim Koleksiyonu (Nike)

Artık 9 ay boyunca ayaklarınızı uzatıp hareketsiz kalma dönemi sona eriyor. Hareket etme ve aktiviteye olan önem artarken, doğum sırasında da egzersiz ve doğum sonrasında da vücudun direnç kazanması için spor öneriliyor. Tüm bu bilgiler harika, ancak hamilelik döneminde kadın bedeni inanılmaz şekilde değişirken, doğru egzersiz kıyafetlerini bulmak biraz zorlayıcı olabiliyor. 

Üç senelik bir araştırma ve çalışmanın ardından hamile giyim koleksiyonunu duyuran Nike’ın tasarım direktörü Carmen Zolman, “Birçok kadının Nike kıyafetlerini hamilelik dönemine uydurmaya çalıştıklarını gördük. Nike’ın spor uzmanlığını gerçekten dinleyerek, öğrenerek ve yenilik yaratarak anneliğin her dönemine taşımak istedik. Kadınların hayatındaki bu yeni dönemde spor maceralarının sonlanmamasını istedik,” dedi. 

Nike Hamile Giyim Koleksiyonu (Nike)

Dört parçadan oluşan yeni Nike koleksiyonunda bir sweatshirt, spor sütyeni, askılı üst ve tayt var. Anneler ve hamile kadınlar için tasarlanan bu koleksiyon, kadınların değişen bedenlerine göre uyarlandı. 150,000 vücut taraması ve 70 materyal üzerinde araştırma yapan Nike, olabildiğince uzmanlık kazanmak istediklerini belirtti. Hamile kadınlar üzerinde denemeler yapan Nike, isteklere ve ihtiyaçlara göre değişimler yaptı. Hamilelik döneminde daha sık tuvalet ihtiyacı olması sebebiyle kıyafetler de daha kolay çıkarılabilir hale geldi. Öncesinde daha sıkı bir tayt tasarlayan Nike, 12-saatlik bir giyme testinden sonra taytın bazı özelliklerini değiştirme kararı aldı. Karnın üzerinde daha rahat duran ama aynı zamanda performans için etkili olan tasarımlar tamamen hamile kadınları ve yeni anneleri düşünerek tasarlandı. Hamilelik döneminde stilinizden ve egzersiz rutininizden vazgeçmemenizi isteyen Nike, yeni anneleri sevindirdi!

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ