Kış trendi 2020- 2021 Triko elbiseler

Triko elbiseler ve tunik kazaklar 2020 2021 kış modasının en gözde parçalarından. Kazaklar ve paltolar olmazsa olmaz, ancak bu sene triko …

Kış trendi 2020- 2021 Triko elbiseler
  • Moda
  • 7 Aralık 2020 15:34
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Triko elbiseler ve tunik kazaklar 2020 2021 kış modasının en gözde parçalarından. Kazaklar ve paltolar olmazsa olmaz, ancak bu sene triko elbiseler bu kış gardırobunuza ekleyebileceğiniz en çok yönlü parçalardan biri olacak . Kışın soğuk günlerinde triko elbiseler ile yapabileceğiniz birbirinden şık ve havalı kombin önerileri derledik. İşte 2019 – 2020 kış trendi triko elbise modelleri ve triko elbise kombinler

Triko elbise modelleri tek ve tamamlanmış bir görünüm için ideal seçimdir ve doğru seçim ile, sıcaklık ve konfordan ödün vermeden şık ve daha etkili görünebilirsiniz. Bu kış her kadının dolabına en az bir triko elbise girecek. 2020 Triko elbise modelleri sonbahar ve kış moda trendlerinde kadınların günlük kombinleri için tercih ettiği kıyafetlerin başında yer alıyor. Zamansız klasik parçalar olan triko elbiseler bu kışında en trend kadın kıyafetlerinden. Sıcak tutması, rahat oluşu ve şık kullanımı triko elbiselerin her kış modası geçmeyen özel bir parça olmasını sağlıyor. Ayrıca triko elbiseler iş için ceketler altına giyilip modern ofis kombinlerine olanak veriyor. Bu kışın trend triko elbise modellerinden asimetrik kesimler ve salaş modeller oldukça dikkat çekiyor. Dar ve vücudu saran modellerin yanı sıra ilk defa bu kış etekleri asimetrik kesim olan triko elbise modelleri ile karşılaşıyoruz. Sokak modasını da sallayan bu elbiseler size şık ve güçlü sokak stilleri oluşturabilir. Bu kış moda olan en trend triko elbise modelleri ve 2020 2020 kombinlerini sizler için derledik.

KIŞ TRENDİ 2020 TRİKO ELBİSELER VE KOMBİN FİKİRLERİ

Triko elbise ve spor ayakkabı kombini

Triko elbisenizi daha rahat şekilde giymek ve günlük bir stil yapmak için spor ayakkabılarınızla giyebilirsiniz. Ayrıca bilek boy asker botları ve kovboy çizmeleri ile giyildiğinde tarz bir stil oluşturuyor. Üzerine deri ceket ve kaşa kaban alıp günlük stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Triko elbise ve stiletto ayakkabı ve botlar

Örgü ve triko elbisenizi topuklu ve sivri burun ayakkabılar ile giyip isterseniz daha klasik bir stil oluşturabilirsiniz. Özel günler ve davetler için oldukça şık ve kışa uygun sıcak bir stil diyebiliriz. Bunun için siyah, kahve, taba, bordo gibi renkler daha ideal olacaktır. 

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ