Kış trendi 2020- 2021 Triko botlar

Bu sezon trend olan ve kadınlar tarafından çok sevilen triko bot modelleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Hem şık hem de spor uyumunun …

Kış trendi 2020- 2021 Triko botlar
  • Moda
  • 21 Kasım 2020 17:29
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Bu sezon trend olan ve kadınlar tarafından çok sevilen triko bot modelleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Hem şık hem de spor uyumunun tasarlandığı triko botlarla stil önerilerini sizler için derledik. Kış gardırobunuzu yenilerken size kılavuzluk edebilecek sezonun en trend triko bot önerilerimizi inceleyin.

Kış mevsimine adım atarken kendinizi kışlık alışverişe hazırlayabilirsiniz. Soğuk havaların bir anda başladığı bu günlerde birbirinden güzel ayaklarınızı ısıtacak triko modeller popüler olmaya başladı. Her sene aynı botlardan sıkılan ve tarzını tanımlarken spor-şık kelimelerini kullananlar için bu seneye özel bir trend; triko olan hayvan desenli kısa-kalın topuk botlar. Triko botlar artık hemen hemen her mağazada rastlamak mümkün desek yeridir. Bu botları siyah ya da kahve kadife bir pantolon ve krem rengi kazak veya gömlek ile kombinleyebilir, şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Her ne kadar kışın giyinirken zorlansanız da, farklı birçok materyali bir arada kullanabileceğimiz harikulade bot modelleri bulunuyor. Size kılavuzluk etmesi açısından sezonun trend botlarından yola çıkarak stil önerileri hazırladık. İşte 2020-21 triko bot modelleri:

2020-2021 TRİKO BOT MODELLERİ

Biraz daha feminen ve de havalı bir görünüm için sokak görünümlerinden alışkın olduğumuz tarz krem rengi bir sweatshirt altına siyah ya da kahverengi bir uzun etek ile kombinlemeyi de deneyebilirsiniz. Biraz nude biraz triko tarz botlarla hem şık hem de çok rahat bir stil yakalayabilirsiniz.

Triko bağcıklı botlar

Bir çift triko bot almak istiyorsanız kendinize engel olmayın; çünkü triko bağcıklı botlar doğru kombinlendikleri zaman kendine has stili olan şık bir kadın gibi görünmemeniz için hiçbir sebep yok. 

Size önerimiz üzerine diz hizasında çarpıcı bir etek ve havalı bir triko giymeniz yönünde.

Taşlı ve yazlık ayakkabı görünümünü andıran triko botları şık bir etek ve şık bir çantayla kombinleyebilirsiniz. Bu sezonun trend ve popüler triko botlarının fiyatı 90 TL VE 200 TL arasındadır.

Fermuarlısını da bulunan triko botlar hem pratik, hem çok tarz

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ