“Kim Bu Kamil Kaçmaz, Bir Hülle Olmasın!?”

Galerici Kâmil Kaçmaz ve Silivri Belediyesi ilişkisi yine gündeme geldi.

“Kim Bu Kamil Kaçmaz, Bir Hülle Olmasın!?”
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

CHP Silivri İlçe Yönetimi pazartesi günü basın toplantısında Galerici Kamil Kaçmaz’ın Silivri Belediyesi ile olan hibe ilişkisini sorguladı. “Bir galerici neden belediyeye araç bağışlar?” diye soran Berker Esen, “Bu hayatın olağan akışına aykırı” yorumunda bulundu. Muhalefet daha önce de belediye meclis toplantısında Volkan Yılmaz’dan bu konuda bilgi istemiş ve aynen şöyle sormuştu: “Kim Bu Kamil Kaçmaz, Bir Hülle Olmasın!?”

Toplantıda Esen, galerici Kamil Kaçmaz’ın Silivri Belediyesi ile olan hibe ilişkisini gündeme taşıdı.

“BİR GALERİCİ, BELEDİYEYE NEDEN ARAÇ BAĞIŞLAR?”
Esen, konuyla ilgili şunları kaydetti: “Kamil Kaçmaz isimli galericinin belediyeye araç bağışladığını biliyoruz. Bu meclise geldi ve her fırsatta sorduk. Bu hayırsever kim? Gelsin plaketle ödüllendirelim! Bu hayatın olağan akışına aykırı. Bir galerici neden belediyeye araç bağışlıyor? Biz bunu biliyoruz. Yöntemini de biliyoruz. Zamanı gelince belgeleriyle paylaşacağız. Belediye Başkanı bu iddiaya cevap vermek durumundadır.”

“BİR HÜLLE OLMASIN?” DEMİŞLERDİ
CHP meclis üyeleri galerici Kamil Kaçmaz hakkında daha önce de belediye meclis toplantısında Volkan Yılmaz’dan bilgi istemiş ve yaşanan gerginlik sonrası o zamanki CHP Grup başkanvekili Süheyl Kırkıcı aynen şöyle sormuştu: ““Kim Bu Kamil Kaçmaz, Bir Hülle Olmasın!?”

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ