İstanbul’dan kaçtılar! Ünlüler tatil sezonu açtı

TV ekranlarında sezon bitti, tatil başladı, ünlüler de soluğu Ege’de aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran isimlerden Selen Görgüzel ile Pınar …

İstanbul’dan kaçtılar! Ünlüler tatil sezonu açtı
  • Foto Galeri
  • 17 Haziran 2022 11:51 | Son Güncellenme: 17 Haziran 2022 12:07
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

TV ekranlarında sezon bitti, tatil başladı, ünlüler de soluğu Ege’de aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran isimlerden Selen Görgüzel ile Pınar Dilşeker, Bodrum’u tercih ederken; Ezgi Mola, Deren Talu ve Özge Ulusoy ise Çeşme’de görüntülendi.

NİŞANLISINI ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Şarkıcı Pınar Dilşeker, önceki gün nişanlısı Zonguldakspor’un eski başkanı, iş insanı İsmail Recai Şanlı ile Bodrum Yalıkavak’ta görüntülendi. Şezlonga uzanarak tatili geçiren ünlü çiftin aşk dolu halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Denizde sık sık birbirlerine sarılarak eğlenceli dakikalar geçiren Pınar Hanım ve Recai Bey’in yaz sonunda evleneceklerinin dedikoduları magazin kulislerinde konuşuluyor.

 

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI

Yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda noktalayan Selen Görgüzel, sezonu açtı. Şimdilerde sahne alan ünlü isim, önceki gün Bodrum Yalıkavak’ta objektiflere yansıdı.

Yaz sezonunda ki programlarından önce arkadaşıyla birlikte tatile gelen Görgüzel, düzgün fiziği ile plajda ki tüm dikkatleri üzerine çekti. Şezlongda uzanan oyuncu ve şarkıcı, bunaltıcı sıcağa daha fazla dayanamayarak kendini Ege’nin mavi sularına bıraktı.

AŞIKLAR ALAÇATI’DA

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, sevgili Baran Tınaz ile önceki akşam Alaçatı’da görüntülendi. Uzun zamandır beraber olan sevgililer, yaz sezonunu yine Alaçatı’da açtı. El ele yürüyen iki sevgili, kendilerini çeken gazetecilere selam verdikten sonra uzaklaştılar. (Deniz BOY)

EZGİ’NİN İKİ GÜNLÜK TATİLİ

Başrolünde yer aldığı ‘Masumlar Apartmanı’ dizisi final yapan Ezgi Mola, önceki gün Alaçatı’daki Roop’ta görüntülendi. Sevgilisi Mustafa Aksakallı ile beraber işlettikleri işyerinin yeni halini görmek için iki günlüğüne Çeşme’ye geldi. İşlerinden dolayı tam tatile çıkamadığını söyleyen Mola, ‘iki günlük tatil’ diyerek tekrar İstanbul’a döneceğini söyledi.

Gelmişken denize gitmek istediğini söyleyen Mola, sevgili Aksakallı ile beraber plajda objektiflere yansıdılar. Deniz için de sohbet eden iki sevgiliye ilerleyen saatlerde Sinan Engin de eşlik etti. Mola, akşama doğru tekrar İstanbul’a döndü. (Deniz BOY)

“İŞ İÇİN GELDİM”

Özge Ulusoy, önceki akşam Alaçatı’da görüntülendi. Yardımcı ile beraber gezen Ulusoy, kendisini çeken gazeteciler ile ayaküstü sohbet etti. Bir kaç günlüğüne iş için geldiğini ama daha sonra tatil için yine geleceğini söyleyen Ulusoy, Alaçatı sokaklarında gezmeye devam etti. (Deniz BOY)

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ