Hayalinizdeki saç hangisi?

Son yılların en popüler saç uzatma yöntemlerinden ‘Mikro Saç Kaynak Sistemi’, özellikle kadınların favorisi. Konuyla ilgili bilgi veren kuaför Serhat Yalçın, uluslararası eğitimler vererek adından başarıyla söz ettiriyor. Yalçın’a tekniğe dair merak edilenleri sorduk.

Hayalinizdeki saç hangisi?
  • Güzellik / Kadın
  • 30 Kasım 2022 12:15 | Son Güncellenme: 30 Kasım 2022 12:23
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Son yılların en popüler saç uzatma yöntemlerinden ‘Mikro Saç Kaynak Sistemi’, özellikle kadınların favorisi. Konuyla ilgili bilgi veren kuaförlere tekniğe dair merak edilenleri sorduk.

Saç uzunluğunun standart boyunun 50-60 cm. olduğunu belirten kuaförler, şu maddeleri sıraladı.

Saçta dolgunluk isteniyorsa 50,150 adet arası kapsül takılır. Uzunluk ve dolgunluk isteniyorsa 200 ve 500 adet arası tercih edilir.

Kullanımı ve taranması doğru tavsiyeler ile kolaydır.

8 hafta ile 16 hafta arası sağlıklı kullanım süresi vardır.

Saçınızı ılık su ile yıkamanız gerekir.70, 80 derece su tercihi mikrolarda aşınma ve pullanmaya sebep verir. Kullanım süresi azalır.

Saçınızın yapısına göre bir krem yada maske tercih etmelisiniz.(Alkol içermeyen ürünler tercih edilmelidir.) Saçınızı rahat tarayıp ipeksi bir görüntü kazanmak sizin elinizde

Uyurken saçlarınızı hafif bir atkuyruğu yapmanız tavsiye edilir. Saçlarınızın karışmasını,düğümlenmesini ve kırılmasını önlersiniz.

Saçlarınızı yukarıdan aşağıya doğru ve yumuşak kıllı bir fırça ile taramanız saç diplerindeki kapsüllerin aşınmasını önler.

Deniz tuzu, havuz kloru ve güneşten korumalısınız.

Mikro kaynak düzenli bir bakım rutini gerektirir. Kuaförünüzden belli aralıklar ile randevu alıp kontrol ettirmelisiniz.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ