Harbiye’de sahne alan Gülşen iddialı kıyafetleriyle dikkat çekti

Türk pop müziğinin her daim adından söz ettirmeyi başaran isimlerinden Gülşen, 26 Mayıs Cuma gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Konserde iki farklı kostüm giyen Gülşen, muhteşem performansının yanı sıra adeta görsel şölene dönüştürülmüş sahne tasarımı ile de nefesleri kesti.

Harbiye’de sahne alan Gülşen iddialı kıyafetleriyle dikkat çekti
  • Magazin
  • 28 Mayıs 2023 10:03 | Son Güncellenme: 28 Mayıs 2023 10:08
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Gülşen’in, 30 Nisan 2022’deki İstanbul konseri sırasında imam hatiplilerle ilgili sözleri olay olmuştu. Gülşen’e İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan soruşturma başlatılmıştı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen, cezaevindeki dördüncü gününde adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Ünlü popçu önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle bir araya geldi. Hazırlıkları aylar öncesinden başlayan bu konser için Türk tasarımcı Onur Eraybar muhteşem ay, yıldız ve bulutlardan oluşan dekoru tasarlarken, yurt dışından özel olarak teknik ekipmanlar getirtildi.

”BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ”

Konserine sahne dekorunun üzerinde yatarak başlayan Gülşen adeta bir masal prensesi gibiydi. ‘Lolipop’ şarkısıyla açılış yapan Gülşen, ”İlelebet var olacak ve hiçbir zaman kaybolmayacak olan Ay-Yıldız’ımızın altında hep beraber olmak çok güzel. Birlikte çok güzeliz” diyerek dinleyicisini selamladı.

GECEDE İKİ FARKLI KOSTÜM GİYDİ

Siedres’in tasarımını, Mahizer Aytaş’ın stylingini yaptığı iki ayrı kostüm giyen Gülşen’in güzelliği ve ihtişamı yine zirvedeydi.

GÜLŞEN SEVGİSİ MERDİVENLERE TAŞTI

Konsere olan yoğun talep ve biletlerin tükenmesi nedeniyle dinleyiciler Açıkhava’nın merdivenlerine taştı.

5000 KİŞİLİK KORO

İki saatten fazla sahnede kalan sanatçı, tüm hit şarkılarını Harbiye’yi dolduran 5000 kişilik dev koroyla birlikte söyleyerek enerjiyi tavana çıkardı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ