Hande Yener’in üç saatlik yat keyfi

Geçtiğimiz ay Beylikdüzü’nde verdiği konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Hande Yener, “Dünya starları ve bir de siz böyle çok tarz …

Hande Yener’in üç saatlik yat keyfi
  • Magazin
  • 19 Haziran 2022 12:19 | Son Güncellenme: 19 Haziran 2022 12:29
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Geçtiğimiz ay Beylikdüzü’nde verdiği konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Hande Yener, “Dünya starları ve bir de siz böyle çok tarz giyiniyorsunuz. Bu tarzı Madonna’ya benzettik. Siz neler söyleyeceksiniz?” sorusuna şu sözlerle yanıt vermişti:

Biraz çılgınlığı seviyorum, ruhuma göre giyinince de sahneyi çok etkiliyor kostüm. Ne kadar özgürseniz o kadar sahnenizi, yaptığınız işi etkiliyor. Rahat olması da önemli ama ruhunuzu ve tarzınızı yansıtması da önemli. Çünkü sahne de bizim hayal dünyamız. O yüzden son zamanlardaki spekülasyonlar bizim yaptığımız işi basitleştiriyor. Hepimizin emeği var. Fiziğimizi hazır tutuyoruz sadece kostümlerimizi değil ve çok ciddi ekipler var arkamızda.

HANDE’DEN TERS KÖŞE

11 Haziran tarihinde de Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Yener, dünyaca ünlü bir markaya ait neon yeşil bol kesim takım elbisesiyle ters köşe yapmıştı.

Konserinde kapalı bir kıyafet seçen Yener, “Bugün kıyafetimi kendim seçtim. Sahnede kıyafet çok önemli değil mi? şeklindeki esprili sorusuna hayranları da gülerek cevap vermişti.

“KOZMİK ENERJİMLE KARŞINIZDAYIM”

Kozmik enerji terapisine başladığını açıklayan ünlü popçu, “Kozmik enerjimle karşınızdayım. Bu enerjiyle sizlerle aynı frekansta buluşmak büyük mutluluk. Kozmik annem olan dünyaca ünlü soprano Didem Balık’a bu özel enerji için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.

“ARTIK BU ÜLKENİN İKİ UZAYLISI VAR”

Önceki gün de Alaçatı’da bir mekanda sahneye çıkan Hande Yener, iddialı elbisesi ile göz kamaştırdı. Şarkıcı, “Kostüm Amsterdam dan. Baya bir alışveriş yaptım. Dükkan sahibi ‘Artık durun’ diye uyarıda bulundu. Belki bu parçaları bir daha bulamam diye birçok kostüm aldım. Biliyorsunuz ben sahne için çok özeniyorum” açıklamasını yaptı.

Şarkıcı, dikkat çeken sahne kostümü hakkında “Berksan ile ‘Artık bu ülkenin iki uzaylısı var’ şeklinde başlığı da attık. Eskiden birdi, şimdi iki” diyerek espri yaptı. Berksan da “Artık Mustafa Topaloğlu kusura bakmayacak” sözlerinin ardından kahkaha attı.

ÖZEL YATLA ÇEŞME KOYLARINI GEZDİ

Stiliyle her daim adından söz ettirmeyi başaran Hande Yener, konser sonrası yat ile denize açıldı. Öğleden sonra kendisi için özel tahsis edilen yat ile Çeşme koylarını gezerek güzel havanın tadını çıkaran Yener, mayolu fotoğrafları ile göz kamaştırdı.

Üç saatlik turdan sonra oteline dönen bir çocuk annesi Hande Yener, yaz konserleri nedeniyle akşam İstanbul’a döndü.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ