Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti aşkı itiraf etti!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı ile Hande Erçel, gözlerden uzak yaşadığı ilişkilerini ilan etti. Yaklaşık üç aydır aşk yaşadıkları iddia edlen ve geçtiğimiz günlerde birlikte tatile giden çift, dönüşte kamera karşısına geçti. Erçel ve Sabancı ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti aşkı itiraf etti!
  • Magazin
  • 6 Mart 2023 13:52 | Son Güncellenme: 6 Mart 2023 13:54
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin (35), başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ay önce sessiz sedasız noktalamıştı. Son dönemin popüler oyuncularından Hande Erçel’in, Hakan Sabancı ile yakınlaştığı öne sürülmüştü.

“HAYATIMDA KİMSE YOK”

Erçel, basına yansıyan bu haberlere sinirlenmiş ve “Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin” açıklamasını yapmıştı.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Bu sözlerin üzerinden iki ay geçmeden Hande Erçel, Hakan Sabancı ile görüntülenmişti. İkili, bir mekanda yan yana hayranlarının objektiflerine yansımıştı.

PARİS’TE AŞK TAZELEDİLER 

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, geçtiğimiz hafta içi gittiği Paris tatili dönüşünde ilk kez görüntülendi. Paris’te aşk tazelemeye giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı, tatil dönüşünde İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Dış hatlar kapısından çıkmadan önce göz ucuyla kenardan gazeteci var mı diye kontrol eden yeni aşıklar, gazeteci olmadığı düşüncesi ile yan yana çıkınca görüntülenmeye engel olamadılar.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR”

Sorulara yanıt veren ve utangaç davranan Hande Erçel ve Hakan Sabancı, “Her şey çok güzel gidiyor. Bir tatilden geldik. Çok teşekkür ederiz.” diyerek oradan ayrıldılar. 

?

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ