‘GÜZELLİK SALONLARINDAKİ YASAK İŞLEMLER YENİDEN DÜZENLENDİ’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, güzellik salonları, spor tesisleri ve kuyumcularla ilgili yeni düzenlemelerin hayata …

‘GÜZELLİK SALONLARINDAKİ YASAK İŞLEMLER YENİDEN DÜZENLENDİ’
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Güzellik salonları, spor tesisleri ve kuyumcularla ilgili yeni düzenlemelerin hayata geçirildiğini açıklandı.

Çevre Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanlığı’nca hazırlanan, ‘İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’, Resmi Gazete’de yayımlandı.


GÜZELLİK SALONLARI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK

Güzellik salonlarına ilişkin maddelerde kapsamlı değişiklik yapıldığı belirtildi. Güzellik uzmanlarınca kullanılacak tüy alma uygulamalarına yönelik cihazların belirlenen enerji sınırını geçemeyeceği aktarılan açıklamada, cihazlara ilişkin teknik bilgilerin ve alınan yeni cihazların yıllık olarak il sağlık müdürlüğü ile valiliğe bildirilmesinin zorunlu hale getirildiği kaydedildi.

‘GÜZELLİK SALONLARINDAKİ YASAK İŞLEMLER YENİDEN DÜZENLENDİ’

Güzellik salonlarında yapılabilecek işlemlere kalıcı makyajın da eklendi aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Güzellik salonlarındaki yasak işlemler yeniden düzenlendi. Buna göre hiçbir tıbbi işlem ve bunlara ilişkin reklam ve diğer tür tanıtım faaliyetleri yapılamayacak. Yönetmelik değişikliğiyle özel spor tesislerinin ve kuyum ticareti faaliyetleriyle ilgili ilave şartlar ilk defa yönetmeliğe eklendi” denildi.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ