Dönüşleri muhteşem oldu! Ünlü şarkıcılar sahnede…

Rötarlı kutlama Beşiktaş kulübünün Ankara’daki “Şampiyon Sensin” gecesinde konser veren Gülşen, “Hem bir Beşiktaşlı olarak, hem de 1.5 yıl sonra …

Dönüşleri muhteşem oldu! Ünlü şarkıcılar sahnede…
  • Müzik
  • 5 Temmuz 2021 12:28 | Son Güncellenme: 5 Temmuz 2021 19:44
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Rötarlı kutlama

Beşiktaş kulübünün Ankara’daki “Şampiyon Sensin” gecesinde konser veren Gülşen, “Hem bir Beşiktaşlı olarak, hem de 1.5 yıl sonra sahnede olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum” dedi.

Senfonik konser

Simge, sevenleriyle Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda buluştu. Şarkıcıya sahnede Musa Göçmen Senfoni Orkestrası eşlik etti. Ünlü popçu konser sonunda “Bu alkışlar benim ne kadar doğru yolda olduğumun göstergesidir” diyerek dinleyicilere teşekkür etti.

Fatih Ürek, 10 ay sonra ilk konserini Bodrum Yalıkavak’taki Mücver Restoran’da verdi: “İlk defa sahneye çıkıyormuş gibi hissettim.”

Ziynet Sali, Çırağan Palace Kempinkski’de sahneye çıktı: “İşte ait olduğum yer!”

Bodrum’daki Günay Restoran’da sahne alan Cenk Eren, alkış istedi: “Şarkı söylemeyi unuttuk. Bizi biraz alkışlar mısınız?”

Merve Özbey konser serisinin açılışını Bursa’da yaptı. Şarkıcı, Makara Bademli adlı mekânda sahneye çıktı.

Çeşme Tren Port’ta sahneye çıkan Hande Ünsal, “Pandemi sürecinde yaptığım 6 şarkıyı ilk kez seyircilerle göz göze seslendirdim” dedi.

Bodrum’daki Küfe adlı mekânda sahneye çıkan Yeşim Salkım’ı dinleyenler arasında teyzesi Nermin Salkım da vardı. Salkım, “Bana Ellerini Ver” şarkısını teyzesiyle söyledi.

 

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ