Çeşme’de tatil yapan Melisa Döngel’den sahilde havluyla dans!

Geçtiğimiz aylarda Arnavutköy’de görüntülenen Melisa Döngel, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmişti. Kariyeriyle alakalı konuşurken; “Gelen …

Çeşme’de tatil yapan Melisa Döngel’den sahilde havluyla dans!
  • Magazin
  • 8 Ağustos 2022 09:22 | Son Güncellenme: 8 Ağustos 2022 09:29
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Geçtiğimiz aylarda Arnavutköy’de görüntülenen Melisa Döngel, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmişti. Kariyeriyle alakalı konuşurken; “Gelen eleştirileri umursuyorum” diyen Melisa Döngel, “Eleştiriye açık bir sektörde iş yapıyoruz, insanların eleştirileri benim için çok önemli. Kötü eleştirileri de pek takmamaya çalışıyoruz, hayatımıza devam edebilmek için” şeklinde konuşmuştu.

“O ÇIPLAK DEĞİLDİ”

22 yaşındaki güzel, 3.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla ilgili olarak, “Straplez bir fotoğraf paylaştım, dediğim gibi insanların görüş açısı. Yanlış yorumlanmış. Çıplak fotoğraf gördük hepimiz daha önce, o çıplak değildi” diyerek kahkaha atmıştı.

MELİSA’NIN BODRUM TATİLİ

Geçtiğimiz haftalarda kız arkadaşlarıyla Bodrum’da tatil yapan oyuncu, Instagram hesabından bikinili pozlarını paylaşmayı ihmal etmemişti. Eğlenceli kişiliğiyle bilinen Döngel, daha sonra kız arkadaşıyla havuzda dans ettiği anları yayınlamıştı.

Döngel, ardından da Torba’da kaldığı otelin iskelesinde görüntülenmişti. İskelede neşeli tavırları ile dikkat çeken Döngel denizin tadını çıkarmıştı. Denize doymak bilmeyen Döngel bu kez Yalıkavak’ta jet-ski keyfi yapmıştı. Güzel oyuncunun ustalıkla kullandığı jet-ski ile bir hayli keyifli olduğu gözlenmişti.

ÇEŞME’YE GİTTİ

Bodrum tatilden sonra Çeşme’ye giden Melisa Döngel, önceki gün The Beach of Momo’da objektiflere yansıdı. Plajda arkadaşları ile beraber eğlenen Döngel, iddialı siyah bikinisi ve formda görüntüsüyle tüm bakışları üzerinde topladı.

Arkadaşlarıyla uzun süre sohbet ettikten sonra erkek arkadaşları ile denize giren Döngel, sonrasında kız arkadaşı ile el ele tutuşarak denize girdi. Güzel oyuncu, denizden çıktıktan sonra sepetten havlu alarak kurulandı.

HAVLUYLA DANS ETTİ

Ünlü isim, kız arkadaşının yanına gelmesiyle havlu ile sahilde yaptığı dansla kendinden geçti. Döngel, zaman zaman hayranlarıyla da sohbet etti. Deniz sonrası duş alan Melisa Döngel, havluya sarılarak locasına geçti. Ünlü oyuncu, arkadaşları ile eğlenmeye devam etti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ