Börekler yarıştı.

Silivri Belediyesi, birçok ilde meydana gelen orman yangınları nedeniyle konser ve eğlence programlarını ileri bir tarihe ertelediği Ortaköy Börek Festivali’nin ‘Börek Yarışması’ bölümünü gerçekleştirdi.

Börekler yarıştı.
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Silivri Belediyesi, gerçekleştirmeyi planladığı 11. Ortaköy Börek Festivali’nin konser ve eğlence programlarını, birçok ilde meydana gelen orman yangınları nedeniyle ileri bir tarihe erteledi.

Ortaköy Börek Festivali’ne; Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Eşi Ezgi Yılmaz, Siyasi parti Silivri İlçe Başkanlarından bazıları, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Ortaköylü maharetli hanımlarından birbirinden lezzetli böreklerinin rekabetine sahne olan yarışmada dereceye giren üç yarışmacı altın ve check-up ile ödüllendirildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve Ortaköylü maharetli hanımların birbirinden lezzetli böreklerinin kıyasıya rekabetine sahne olan yarışmada, katılımcılar 96 tepsi börek ile boy gösterdi.
Jüri üyeleri; Mutfak Koçu/Şef Recep Aydoğan, Haliç Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Günay Hasdemir, Sarı Ev Yemekleri İşletmecisi Zerrin Otman, Silivri Belediyesi Gıda Mühendisi Özlem Mutlu ve Mutfak Şefi Ali Ekber Kepenek hazırlanan börekleri görüntü, form ve lezzetlerine göre değerlendirdi.
Jüri tarafından yapılan puanlamaya göre yarışmada birinci olan Gülcan Karakoç tam altın, ikinci Cansu Köksal yarım altın, üçüncü Aydan Elibol ise çeyrek altın kazandı. Dereceye giren üç yarışmacıya ayrıca check-up hediye edildi.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, dereceye giren yarışmacıları tebrik ederken, yarışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ