Bölgesel yağlardan tamamen kurtulun!

Frozen Body yağ hücrelerini soğutarak yok ediyor Frozen Body uygulaması aşırı soğutulan yağ hücreleri aracılığıyla istenen bölgede boyut …

Bölgesel yağlardan tamamen kurtulun!
  • Kadın
  • 22 Nisan 2022 18:42 | Son Güncellenme: 22 Nisan 2022 18:57
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Frozen Body yağ hücrelerini soğutarak yok ediyor

Frozen Body uygulaması aşırı soğutulan yağ hücreleri aracılığıyla istenen bölgede boyut küçültmesi sağlayan bir yöntem. Etkisi, doğal yağ yakma sürecine giriyor. Üstteki cilt tabakasının hassas bir şekilde soğutulmasıyla yağ kalıcı olarak yok oluyor. Frozen Body’nin tedavi pedleri, iç kısımda benzersiz bir soğutma elementi içeriyor. Bu elementin içinden -5°C sabit soğukluğa sahip bir sıvı akıyor ve ayrıca +45°C ye kadar ısıtılabiliyor. Yağ hücreleri  -5°C’de 30 ila 60 dakika çevre dokuya zarar vermeden soğutuluyor. İşlemin sonucunda, yağ hücrelerinin kendileri 2 ila 4 derecelik bir soğukluğa ulaşıyor.

Aynı seansta farklı bölgelere uygulanabiliyor

Bu yöntem aynı anda bir seansta 4 farklı bölgeye uygulanabiliyor. Bir seansta karın, kollar, arka bel bölgesi, kalça ve bacak bölgelerini tedavi etmek mümkün olabiliyor. İstenen sonuç için gereken tedavi sayısı, diğer faktörlerin yanı sıra yaşam tarzına ve yağ tabakasının kalınlığına bağlı olarak değişiyor. Ortalama 3 ila 6 seans gerekli oluyor ve işlemin ardından tedavi edilen bölgedeki fazla yağ yok oluyor. Tedaviler en az 4-6 hafta aralıklarla gerçekleştiriliyor.

Selülitli bölgelerde de çok etkili

Selülit oluşumu, cilt ve yağ dokusunun genişlemesi,  artmış deri bölmeleri ve ayrıca cildin gevşemesiyle ve derinin kalitesinin bozulmasıyla oluşur. Uygulama yağ hücrelerini kristalleştirerek, yağların vücuttan atılmasını sağlaması sebebiyle cildin üst tabasındaki dalgalanmaları toparlayıp, cildin gençleşmesini ve kolajen artışını destekliyor. Böylece hem yağlardan hem de selülitsi görünümden kurtulmak mümkün oluyor.

Selülitli bölgelerde nihai etki ancak birkaç hafta sonra en iyi şekilde görülebiliyor. Yeterli egzersiz ve sağlıklı beslenme ile kombinasyon en iyi sonuçları veriyor.

İstenen sonucu kalıcı olarak sağlayabiliyor

Problemli bölgede yapılan uygulama istenilen sonuca ulaştırıldığında, bölgesel problemi olan kişiler sağlıklı bir yaşam sürdükleri sürece tekrar edilmesine gerek kalmıyor. Uygulama güvenli ve kontrollü olarak yapılması sebebiyle cilt kalitesinde pozitif etki yaratıyor ve kalıcı olarak kullanılıyor. Uygulanan kişilerin sağlıklı beslenmesi yeterli oluyor.

Eski yöntemlerden çok farklı

Eski yöntem olan soğuk lipoliz yöntemi genellikle vücutta yağlanmanın sık görülebildiği göbek, basen, alt karın ve simit bölgesi olarak adlandırılan bölgelere ayrı ayrı ayrı  uygulanmaktaydı. Eski  yöntem, daha küçük bir alanda çalışılıyordu ve istenmeyen sonuçlar doğurabiliyordu. Fakat yeni nesil Frozen Body sistemi, geniş yüzey bandı uygulanan alanda eşit olarak yağları parçalıyor ve aynı anda 4 bölgeye ağrısız, acısız ve kontrollü uygulama olanağı sağlıyor. Ayrıca Liposuction ameliyatı sonrası oluşan selülit görünümü üzerinde de olumlu etkisi var.

Cerrahi bir işlem değil ve iyileşme süreci yok

Frozen Body tedavisi göbek yağı, arka bel, kollar ve bacaklara tek seansta aynı anda uygulanabiliyor. Tedavi sonrası kalıcı yağ birikintilerinden kurtulmak mümkün olabiliyor. Çok geniş tedavi yüzeyine, güvenli ve ağrısız olarak işlem yapılabiliyor ve non-invaziv oluşu nedeniyle iyileşme süresi ve süreci bulunmuyor.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ