Bir Özcan Işıklar hakkaniyeti

Bir Özcan Işıklar hakkaniyeti
  • Gündem
  • 29 Ekim 2010 16:18 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2019 16:20
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Kendine yakın personele ballı kaymaklı maaş diğerlerine sendikal ikramiye bile yok.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kendine yakın iki bayan personeline ballı kaymaklı maaş almalarını kendine yakın basına savunadursun belediyede başka bir rezalet daha ortaya çıktı.

Özcan Işıklar’a yakın iki bayan personel ballı kaymaklı maaşlarını alırken diğer belediye personelinin sendikal ikramiyelerin ödenmediği AKP Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş tarafından iddia edildi.

“BAYRAM ÖNCESİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İKRAMİYELERİ BİLE HENÜZ ÖDENMEDİ”

AKP Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında “Görevde ikinci yılları bitiyor. Ortada bir şey yok. Olması gereken projelerin hayata geçirilmesi, üçüncü yıllarında bu işleri bitirmeleri ve dördüncü yılında da bunları pazarlamaları gerek. Silivri Belediyemizde çalışanlarının tarihinde ilk defa sendikaları ödenmedi. Bu adil olmaz. Bayram yaklaşıyor. Bazı birimler çok ciddi rakamlarda paralar alırken, diğer çalışanlar daha ikramiyelerinin ödenmemesi doğru değil.” dedi.

SENDİKA SÖZLEŞMESİ YAKIN PERSONELE ÇALIŞIYOR, DİĞER PERSONELE ZIRNIK YOK

Kendine yakın basın mensuplarını ne olduğu belli olmayan belgeleri göstererek ballı kaymaklı maaş alan personelini savunan Işıklar, aynı basın mensuplarına gösterdiği sendika sözleşmesine göre ödedim dediği ballı kaymaklı maaşları, aynı sendika sözleşmesine göre diğer personele ödemediği ortaya çıktı.

HANGİ HAKKANİYETTEN BAHSEDİYOR?

Her konuşmasında dilinden düşürmediği, sıkıştığında hep o lafa sığındığı, kendi tabiriyle ‘HAKKANİYETTEN’ bahseden Işıklar, belediye çalışanlarının yaklaşan bayram üzeri ikramiyelerini ödememekle ‘HAKKANİYETSİZ’ başkan olarak Silivri tarihine geçmeye hazırlanıyor.

BELEDİYE PERSONELİNE ÇİFTE STANDART

Bir tarafta belediye kaynakları ve yasal olmayan sıfatları ile tüm yurtdışı gezilerine çıkan, 5 yıldızlı otellerde seminer adı altında tatil yapan, lüks lokantalarda toplantı adı altında yemeklere katılan ve üstüne üstlük ballı kaymaklı maaş alan Özcan Işıklar’a yakın personel, bir tarafta da ev kirasını ödeyemeyen, ikramiyesini alamayıp kredi kartı borcunu ödeyemeyerek faiz batağına düşen, çocuğuna bayramlık elbise, ayakkabı alamayan personel;

Bakalım ikramiyeler, bu yazıdan sonra ödenecek mi?
İşte Silivri okuyun, Özcan Işıklar’ın HAKKANİYET anlayışını okuyun…

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ