Aleyna Tilki sert çıktı: Ekibimde düşmanlarım var!

Aleyna Tilki, şarkıcılık kariyerinin dışında açıklamaları ve üç milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlar ile …

Aleyna Tilki sert çıktı: Ekibimde düşmanlarım var!
  • Magazin / Müzik
  • 3 Ekim 2022 10:06 | Son Güncellenme: 3 Ekim 2022 10:09
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Aleyna Tilki, şarkıcılık kariyerinin dışında açıklamaları ve üç milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlar ile çok konuşuluyor. Son dönemde iptal edilen konserleri nedeniyle sıkıntılı günler geçiren popçu, geçtiğimiz günlerde Emirgan’da görüntülenirken, basın mensuplarının röportaj isteğini geri çevirmedi.

“50 KİŞİLİK EKİBİM VAR”

Ünlü şarkıcı, “Telefonumu unuttum, onu almaya gelmiştim. Keyifli gidiyor ama son zamanlarda iptal edilen konserlerimle ilgili konuşmak istemiyorum, zaten bununla ilgili üzüntümü belirtmiştim. Benim 50 kişilik bir ekibim var. Konserlerimin iptal olması sadece benim değil, onların da hayatını çok olumsuz etkiliyor ve bu durumdan dolayı çok üzülüyorum. Bu konuda çok hassas hissediyorum kendimi ve gerçekten çok duygulanıyorum” dedi.?

“MURDA İLE İLGİSİ YOK”

Tilki, geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de vereceği konsere son anda “Sözleşmem ihlal edildi” diyerek çıkmamış ancak asıl nedenin rapçi Murda ile yaşadığı “Sahneye en son ben çıkarım” tartışması olduğu iddia edilmişti. Bu iddianın hatırlatılması üzerine 22 yaşındaki şarkıcı, “Bir sıra kavgası olmadı. Sözleşmemi ihlal ettiler, ondan dolayı çıkmama kararı aldım. Bu durumun Murda ile ilgisi yok” sözleriyle, söz konusu dedikoduya açıklık getirdi.?

“BİR TUZAK BU”

Tilki, son sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından yeni şarkısının sızdırıldığını ifade eden Tilki, “Yaklaşık iki hafta sonra ‘Tanırım İntiharı’ adlı şarkımı çıkartıyorum. Serdar Ortaç albümüne kaydettiğim ve çok daha sonra çıkacak olan bir demo sızdırıldı. Şimdi çıkartacağım şarkının önüne geçmek için bir tuzak bu. Ekibimde düşmanlarım var. Benim haberim var, sizin de olsun” ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ