2021 yılının en trend renkleri yaza damgasını vuracak!

Hep beraber atlatmaya çalıştığımız bu zorlu süreçlerde yeniden enerji kazanacağımız günlere girdik. Bunun da en önemli alanı psikolojik yani …

2021 yılının en trend renkleri yaza damgasını vuracak!
  • Moda
  • 18 Temmuz 2021 13:26 | Son Güncellenme: 18 Temmuz 2021 13:27
Reklam
Bu Haberi Paylaş:

Hep beraber atlatmaya çalıştığımız bu zorlu süreçlerde yeniden enerji kazanacağımız günlere girdik. Bunun da en önemli alanı psikolojik yani ruhsal durumumuzdur. Onu yükseltmek içinde açık renkli kıyafetler tercih ediniz. 2021 yılının en çok tercih edilen renklerini sizler için bir araya getirdik. 2021 yılının en trend renkleri yaza damgasını vuracak…

Yazın sıcak renkleri içinizi ısıtacak seçeneklerle geliyor. Sonbahar rengi olarak kabul edilen nar çiçeği ve tarçını da kapsayan bu renk zincirine katıldı. Yumuşak ve pamuk dokulu kumaşlarıyla tercih edilen renklerle uzun süredir evde kalmanın oluşturduğu o yalnızlık hissini atabilirsiniz. Bej, kırık beyaz, açık sarı ve turuncunun tonlarıyla kombinlerinizi farklı hale getirebilirsiniz. 

TOUCHE KAPRA ELBİSE: 449 TL

TOCHE POPLİN TUNİK: 179 TL 

YAZ RENKLERİYLE OFİS ŞIKLIĞI 

Yaz aylarında olmamıza rağmen halen çalışıyorsanız. Bu renk tonları tam size göre olabilir. Özellikle daha açık tonlarla oluşan takımları seçerek ofis ortamındaki enerjinizi yükseltebilirsiniz. Markaların sunduğu birbirinden farklı seçenekleri tercih ederek toplantılara rahatça katılabilirsiniz. Renklerin artırdığı ruhunuzun enerjisiyle işinize daha çok odaklanıp daha sonrası için bile arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

VESNA MİNT YEŞİLİ: 379,00 TL

VESNA KRAM CEKET : 259,00 TL

YAZ AYLARININ ÖZEL DAVET RENK SEÇENEKLERİ

Yaz aylarında artan özel davetlere yetişirken aklınızda bulunması gereken renkler arasında açık pembe ve krem renkleri olabilir. Ortamın ve sizin canlılığınızı artıracak olan bu renk tonlarıyla davete iddialı ancak masum bir giriş yapabilirsiniz. Tül detayları bu yıl şık kıyafetlerin olmazsa olmazları arasında yer alacak.

TOUCHE BLUZ: 229,00 TL

TOUCHE ETEK: 179 TL

GİY ÇIK RAHATLIĞINDA MODEL VE RENKLER

Günümüzdeki maratona uygun hareket etmek için giy çık rahatlığı anı kurtarır. Aniden gelişen bir davet ya da buluşmada tercih edeceğiniz parçaların iddialı olmasını istiyorsanız. Bunların mutlaka ikili takım olmasına dikkat edin. Gideceğiniz ortama göre de tercih edeceğiniz aksesuarları daha kolay ayarlayabilirsiniz. 

TOUCHE BLUZ VE ALT: 189 TL / 149 TL

TOUCHE BLUZ VE ALT: 189 TL / 199 TL

Bir diğer en rahat tercih ise jiledir. Uzun süredir moda da kullanılan jile yaz aylarının vazgeçilmez rahat parçalarından biri oldu. 

VESNA JİLE: 215,00 TL

Bu Haberi Paylaş:
Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ